Alpakat

 

GSA Tess

s. 14.09.2003 Saksa

emä: Fuchsie, s. Saksa

isä: GSA Goldstrike, Saksa

Tess tuli perheeseemme Saksasta loppuvuodesta 2004. Hän on pienen  laumansa ehdoton johtaja, ja pitää esiintymisestä yli kaiken.  Rohkeutensa ja uteliaisuutensa vuoksi hän on valmis lähtemään minne vaan, ja näyttää käytöksellään mallia muille. Tess tykkää käydä lenkillä, hän haluaa kulkea kuin "idän pikajuna" päästäkseen pian määränpäähänsä voikukkaniitylle. Loppuvuodesta 2010 myös Tess sertifioitiin terapia-alpakaksi.

  

Kariniemen Celma

29.01.2005 Suomi

emä: GSA Chonchita, s. Sveitsi

isä: Ronaldo, s. Hollanti

Celma oli rakkautta ensi silmäyksellä, kun näimme kuvan hänestä päivän vanhana! Iloksemme saimme ostaa Celman pikkulaumaamme Kariniemeltä Eurasta lokakuussa 2006. Celman emä on oman laumansa johtaja, ja ei tytär kauaksi puusta putoa; hänen rohkea ja itsenäinen luonteensa on tehnyt meihin suuren vaikutuksen.
Celma kulkee kauniisti talutushihnassa kävelyllä Aleksimme kanssa. Hän on sertifioitu terapia-alpakka, neljän ensimmäisen alpakan joukossa Suomessa! 

  

Sara

00.07.2004 Ruotsi

emä: Silvia, Ruotsi

isä: Bonito, s. Ruotsi

Olimme onnesta mykkyrällä, kun saimme ostaa herttaisen Saran Kariniemeltä Eurasta heinäkuussa 2009. Seurallinen Sara sopeutui heti laumaansa. Ruokinnan aikana Sara sählää ruokakaukalon laidasta laitaan, mutta asettuu nätisti paikalleen, kun käsketään. Sara huolehtii esimerkillisesti vasoistaan.

  

 

 

 

Pekkalan Pioni

10.5.2014 , Suomi

emä: Pippi, s. Hollanti

isä: Kivikummun Tuisku, s. Suomi

Eipä pitänyt meille enää uusia alpakoita tulla kuin omien emien jälkeläisistä, mutta niin vaan Pioni sulatti sydämemme! Pionia kutsutaan Pusu-Pioniksi, sillä niin innokas hän on pussaamaan uusia tuttavuuksia!